KELEBIHAN BLACK B10
BLACK - BETTER THAN POSTPAID


SIAPA YANG TAK MAMPU MAINTAIN RM10 SEBULAN???...


PLAN B10 - Bayaran bulanan RM10
>> Tempoh sah sebulan (Fikirkan mana nak cari,.. dengan RM10 tempoh sah 30 hari dan dapat pula data & minit)
>> Data 1Gb - High speed 4G
>> 20 minit call ke semua rangkaian (peringatan black guna 30s/blok - sangat jimat)
>> Data, minit tak habis guna akan bawa ke bulan berikutnya.
>> Data, minit, SMS - Jika tak cukup,.. boleh beli/tambah.
>> Data, minit, SMS - Boleh kongsi dengan semua pengguna Onexox (prepaid & postpaid)
>> Mudah bayar bil - Hanya topup seperti mana anda topup untuk prepaid atau melalui dealer2 Onexox.

B10 - SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT (Jika tahu cara menggunakannya)
Dengan komitmen hanya RM10 sebulan, anda dapat tempoh sah 30 hari (mana ada telco yang topup RM10 dapat tempoh sah sebulan?) di samping dapat 1Gb + 20 minit call kesemua rangkaian.

Bagi mereka yang guna 4Gb, 5Gb sebulan sebagai contoh, walaupun dengan plan B10,.. anda boleh topup dan langgan happyhour atau beli data dari dealer atau beli Add On Data ... Tak habis,. tak BURN boleh bawa bulan berikutnya & bulan berikutnya anda hanya maintain komitmen RM10 sahaja untuk bulan tersebut. Apa nak rugi???... berbanding telco lain yang cukup tempoh jika tak habis BURN/hangus & terpaksa topup dan beli data baru,... rugi kan?
 
Bagi yang tak cukup minit call, anda boleh beli minit call happyhour 333 minit @ RM30 - cara topup dulu RM30 dan beli bila ada happyhour atau beli dari dealer. Jangan bimbang,.. tak habis bulan ini, boleh bawa ke bulan seterusnya,.. ada kemungkinan dengan sekali beli 333 minit anda boleh guna untuk call berbulan2 lamanya. Paling menarik ialah minit call dikira 0.5 minit per blok yang menjadikannya paling jimat (lambat habis).

B10 - SESUAI UNTUK PENGGEMAR BASIS DATA
Anda boleh lihat & dengar,.. ramai pengguna yang mencari basis data FREE (kononnya). Terdapat telco yang menawarkan FREE basis data. Bunyinya sedap didengar ,.. FREE tetapi untuk layari internet basis,.. line mesti aktif. Nak aktif line,.. topup RM10 akan aktif line 7 hari, kalau sebulan,.. dengan tidak sedar mereka kena topup RM30 - RM40 semata2 nak dapat basis internet walaupun kredit masih bertimbun. Kelajuan basis internet hanya 64kbs sahaja... bolehlah untuk guna wasap. Kalau dijumlah penggunaan mereka untuk wasap shj,.. rasanya tak habis 1Gb sebulan.

Mengapa mereka ini tak cerdik? Adalah lebih baik ambil B10 (1Gb + 20 min) dan setting hp kepada 2G... akan jadilah basis & data & minit yang tak habis tidak BURN,.. bawa ke bulan seterusnya. Hanya keluarkan RM10 sahaja setiap bulan BERBANDING habis RM30 - RM40 di telco lain.

HANYA MEREKA YANG CERDIK SAHAJA YANG TAHU MENILAI
DAN REBUT KELEBIHAN YANG ADA DEPAN MATA>>> MANA NAK DAPAT MACAM INI <<<


PILIH NO. BARU @ KEKAL NO LAMA ANDA

SILA hubungi kami


Call/wasap: 01120770078 - Abg Dahlan

FREE Poslaju/Pos segera
dari Perlis hingga Labuan